АМБАСАДОР  УКРАИНЕ У СРБИЈИ ВИКТОР НЕДОПАС, ОТВОРИО ЈЕ 19.ОКТОБРА ИЗЛОЖБУ ФОТОГРАФИЈА – РАДОВЕ УЧЕСНИКА ФЕСТИВАЛА „УЧИНИМО СВЕТ БОЉИМ“  НА КОМЕ СУ ПОЛАЗНИЦИ ЦЕНТРА УЧЕСТВОВАЛИ ЧЕТИРИ ПУТА.  ПОРЕД АМБАСАДОРА УКРАЈИНЕ И ВИСОКИХ ЗВАНИЧНИКА УКРАИНСКЕ АМБАСАДЕ, ОТВАРАЊУ ИЗЛОЖБЕ ЈЕ ПРИСУСТВОВАО И АМБАСАДОР ИРАКА, ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР У МИНИСТАРСТВУ КУЛТУРЕ, ГОРДАНА ПРЕДИЋ, ПОДПРЕСЕДНИК ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ, ПРЕДСТАВНИЦИ ЗАВОДА ЗА УНАПРЕЖЕЊЕ ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА, ДИРЕКТОРИ ОСНОВНИХ ШКОЛА, ПРОФЕСОРИ, ДИРЕКТОР РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА ЧАЧАК, РОДИТЕЉИ УЧЕСНИКА   И УЧЕСНИЦИ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „УЧИНИМО СВЕТ БОЉИМ“.

АМБАСАДОР УКРАЈИНЕ ЈЕ ПРИЛИКОМ ОБРАЋАЊА ПРИСУТНИМА НАГЛАСИО ДА ЈЕ ВЕОМА ЗАДОВОЉАН ШТО СЕ НАЛАЗИ У ЈЕДНОЈ ИНСТИТУЦИЈИ КАО ШТО ЈЕ РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ТАЛЕНТЕ БЕОГРАД, И ДА ДЕЦИ И МЛАДИМА  ТРЕБА  ПОСВЕТИТИ ПУНО ПАЖЊЕ КАКО БИ ОНИ ИСКАЗАЛИ СВОЈЕ ЗНАЊЕ И КРЕАТИВНОСТ.

У ИМЕ УЧЕСНИКА ФЕСТИВАЛА,  ПРИСУТНИМА СЕ ОБРАТИЛА ЈАНА МИШИЋ, КОЈА ЈЕ ИЗНЕЛА ИМПРЕСИЈЕ У ИМЕ СВИХ УЧЕСНИКА. ОНА ЈЕ НАГЛАСИЛА ДА ЈЕ ЊЕН БОРАВАК НА ФЕСТИВАЛУ УТИЦАО И НА ЊЕНО ЖИВОТНО ОПРЕДЕЛЕЊЕ. ЈАНА ЈЕ САДА СТУДЕНТ ДРУГЕ ГОДИНЕ ФАКУЛТЕТА ПОЛИТИЧКИХ НАУКА- СМЕР МЕЂУНАРОДНА ПОЛИТИКА.

ПОРЕД ИЗЛОЖБЕ ФОТОГРАФИЈА СА УЧЕШЋА НАШИХ ПОЛАЗНИКА, ИЗЛОЖЕН ЈЕ И ДЕО ПОСТАВКЕ -ТУРИСТИЧКЕ АТРАКЦИЈЕ  УКРАИНЕ. КАКО ОВЕ НЕДЕЉЕ ПОЧИЊЕ НОВИ ЦИКЛУС РАДА РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА ЗА ТАЛЕНТЕ, ОЧЕКУЈЕМО ДА ПОСТАВКУ ВИДИ ПРЕКО 1500 УЧЕНИКА.

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ТАЛЕНТЕ ИСКАЗУЈЕ ВЕЛИКУ ЗАХВАЛНОСТ УКРАИНСКОЈ АМБАСАДИ У СРБИЈИ И АМБАСАДОРУ ВИКТОРУ НЕДОПАСУ, ШТО СУ ОМОГУЋИЛИ УЧЕШЋЕ НАШИХ ПОЛАЗНИКА  НА ФЕСТИВАЛУ У УКРАЈИНИ И ДАЛИ НЕИЗМЕРЉИВ ДОПРИНОС РАЗВОЈУ РАДА ЦЕНТРА ЗА ТАЛЕНТЕ.