Регионални центар за таленте у тренутној ситуацији жели да обезбеди услове за несметан почетак  новог циклуса рада школске 2020/2021 године.   Уколико ситуација не дозволи да се окупљамо у просторијама Центра, спремили смо Microsoft платформу TEAMS, за реализацију консултативне наставе и наставе уопште, за рад ОНЛАЈН.

Редовно одржавање наставе и активности у Центру су неопходни због комплетне реализације истраживачких пројеката, учешћа на домћим такмичењима а по највише због учешћа на међународним олимпијадаама знања и међународним такмичењима, на којима су наши полазници постигли имозантне резултате.

Центар ће колико то услови дозволе и ове године спровести процес идентификације и примити нове полазнике. Процес је почео и трајаће до 1. септембра.

Молимо Вас да уколико желите да и наредни циклус пратите активности Центра да се најкасније до 20. августа пријавите на следећи линк – https://forms.gle/ks87pVKw2w14W5Wv9

ПРИЈАВА ЗА ПОЛАЗНИКЕ КОЈИ СУ ПРОШЛИ ПРОЦЕС ИДЕНТИФИКАЦИЈЕ.

Програми рада се налазе на сајту Центра па Вас молимо да у складу са њима попуните упитник /научну област/.

С обзиром на ситуацију и жељу да већем броју полазника обезбедимо учешће, за прву пријаву је могуће пријавити се само за једну научну област.

ЖЕЛИМО ВАМ УГОДАН РАСПУСТ.

ЧУВАЈТЕ СЕБЕ И ОКОЛИНУ !

  1. Програм истраживачких радова :  Ученици VII и VIII разреда основних школа, и свих разреда средњих школа могу се пријавити за једну од наведених научних области у упитнику. Изузетак је ПСИХОЛОГИЈА коју могу пријавити ученици 2,3 и 4 разреда средњих школа.
  2. Ученици VI разреда основних школа могу се определити за математику, енглески језик, биологију, физику, књижевно стваралаштво, информатику
  3. Ученици V разреда основних школа могу се определити за математику, енглески језик, биологију, књижевно стваралаштво, информатику.
  4. Ученици IV разреда основних школа могу се определити за математику, енглески језик, књижевно стваралаштво, информатику,